Drob de dovlecei

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 14 dovlecei mari
  • 3 cepe
  • 6 oua
  • 4 felii de paine
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 5 linguri pesmet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala dovleceii si se rad sau se dau prin masina de tocat. Se curata ceapa, se toaca marunt, se caleste in ulei si se lasa la racit. Se inmoaie feliile de paine si se storc. Se amesteca ouale batute cu dovleceii, ceapa calita, painea si verdeturile tocate marunt. Se condimenteaza cu sare si piper si se toarna amestecul intr-o tava de chec unsa cu ulei si tapetata cu pesmet. Se introduce drobul in cuptorul incins si se coace la foc potrivit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Madlene cu suc de clementine

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Madlene cu suc de clementine
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise