Mai intai am scos ciupercile din conserva, le-am trecut printr-un jet de apa rece si le-am scurs.
Am calit in ulei ceapa tocata marunt, usturoiul taiat marunt, ciupercile, ardeiul taiat cubulete, cateva minute, pana a inceput ceapa sa-si schimbe culoarea.
Am potrivit gustul de sare si piper, apoi am oprit focul. Am lasat amestecul la racorit.
Am adaugat peste amestecul cu ciuperci cascavalul dat pe razatoarea mare, ouale, verdeata tocata si smantana.
Am amestecat bine ingredientele (daca doriti puneti si o lingura de pesmet).
Am tapetat cu unt si faina o forma coronita si am turnat amestecul, am nivelat.
Am copt drobul in cuptorul preincalzit, la 180 de grade, cca 40 de minute (pana a inceput a se rumeni).
L-am feliat rece.
Dupa o idee Diva in bucatarie.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii