Carnea tocata se pune intr-un castron mai mare si o condimentam cu sare,adaugam 2 oua,painea inmuiata in lapte si bine stoarsa,parmezanul,usturoiul si patrunjelul sau mararul tocat,piper dupa gust.Amestecam bine aceasta compozitie,o acoperim cu folie transparenta si o dam la frigider timp de 30 minute.Intre timp fierbem 3 oua timp de 10 minute,si le lasam la racit.Pregatim o tava de cozonac cu folie de cuptor unsa cu putin unt,si incalzim cuptorul la 200 °.Asezam pe o folie de aluminiu sau transparenta compozitia de carne tocata,punem cele 3 oua pe orizontal ,unul dupa altul,si formam un salam cu ajutorul foliei,cu grija ca ouale sa fie bine incrporate.Ii dam bine forma unui salam si apoi scoatem cu grija folia.Asezam drobul in tava si dam la cuptor cca 1 h,la 180 grade.Cand este gata,il lasam sa se raceasca vreo 2 ore ca sa-l putem taia felii.Pofta buna!
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii