Se clateste bucata de ficat de porc si se pune la fiert cu apa, piper, o ceapa si putin usturoi praf, cand este fiarta se scoate.
Se clateste bucata de ficat de porc si se pune la fiert cu apa, piper, o ceapa si putin usturoi praf, cand este fiarta se scoate, se clateste si se da prin masina de carne.
Se pune intr-un vas carnea tocata de porc, carnea tocata de vita, ficatul de porc tocat, ceapa si usturoiul verde tocat marunt, dar nu prea marunt sa se vada frumos in compozitie, condimentele, sare dupa gust, ouale crude, smantana, se omogenizeaza compozitia si se imparte in patru parti egale.
Se pune hartie de copt in doua tavi, se asaza felii de bacon pe fundul tavilor, apoi pe marginile tavilor. Jumatate din compozitie se imparte si se pune in tavi peste bacon. Se pun ouale fierte, taiate in felii peste compozitie, apoi se asaza restul de compozitie peste oua. Se ridica feliile de bacon peste compozitie si se dau tavile la cuptor pana cand se rumenesc frumos si scade surplusul de lichid ce se lasa de la carne. Cand sunt rumene, se scot din cuptor si se lasa in tavi sa se raceasca bine dupa care se portioneaza.
Sa aveti pofta, dragilor la un altfel de drob!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii