Carnea tocata se caleste in putin ulei cu sare si piper.
Ficatelul se fierbe cu putina sare.
Dupa ce s-au racit,acestea se amesteca intr-un lighean,se adauga margarina,oul,vegeta,marar,ceapa verde(taiata maruntel)si se freaca cu mixerul pana cand devine ca o pasta. Se unge tava de copt cu ulei,se tapeteaza cu pesmet,se aseaza compozitia in tava si se acopera cu un strat subtire de pesmet.
Pentru un aspect mai estetic,se poate aseza la mijlocul compozitiei oua fierte intregi.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii