Se fierb maruntaiele in apa si sare.
Se fierb maruntaiele in apa si sare, dupa care se lasa la rece, se clatesc si se taie in bucatele mici.
Se pune intr-un vas mare carnea tocata, maruntaile de miel tocate, usturoiul, ceapa, patrunjelul, leusteanul tocate, sare, condimentele, oua, piper macinat si se omogenizeaza bine compozitia.
Se pune in doua tavi, hartie de copt, peste hartie se asaza felii de bacon, se imparte compozitia in patru parti egale si se pune cate o parte in tavi, se asaza cate patru oua in fiecare tava, se completeaza cu cealalta compozitie, se asaza felii de bacon si se dau tavile la cuptor.
Cand aromele isi imprastie savoarea, se poate zice ca drobul este gata si ca se poate servi.
Sa aveti pofta, dragilor!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii