E vara si e frumos afara asa ca nimeni nu prea are chef sa se inchida in bucatarie pe timpul caniculei pentru a pregati masa. Draniki sunt de origine belorusa din cite stiu eu, si foarte usor de preparat si foarte gustosi.
Tocam foarte marunt ceapa, radem cartofii si ii stoarcem bine de sucul lor. Apoi adaugam ouale si pesmetii, saram, piperam si amestecam fosrte bine. Incingem putin ulei in tigaie si le prajim la foc mic. Da, am uitat, le modelam cam de 1-1,5 cm grosime iar forma le-o facem cum dorim. Apoi le ornamentam cu celelalte indrediente dupa propria noastra imaginatie si gust.
Pofta Buna si sper ca reteta pe care am postat-o sa va fie de folos !!!!!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii