Spalam dovlecelul, il curatam si il taiem felii rotunde potrivit de groase.
Le saram iar apa ce o lasa o tamponam cu niste servetele.
Rosiile le spalam, scoatem cotoarele si le feliem.
Mozzarella o taiem bucati potrivite.
Ungem un vas termorezistent cu unt.
Asezam o felie rosie, una de dovlecel, una de mozzarella, apoi una de dovlecel, rosie si mozzarella si tot asa pana umplem vasul.
Batem ouale spuma cu putina sare, piper, busuioc uscat si le turnam deasupra.
Peste presaram putin oragano.
Introducem vasul in cuptor si il aprindem.
Reglam o temperatura potrivita si lasam sa se rumeneasca frumos dar sa fie si patrunse legumele.
Cand este gata, lasam sa se racoreaca preparatul apoi il servim.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii