Dovleceii se taie in doua dealungul, se curata de seminte cu o lingurita, o jumatate si umple cu sunca afumata rulata sul si cascaval de vaca sul, cealalta si unge cu pasta de rosii. Dovleceii se impreunaza si de invelesc cu kaiser care se prinde cu scobitori, se pune unt intro tava si dovleceii se prajesc scurt pe toate partile se pun intro tava adinca se invelesc cu cascavalul de capra si se dau in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 50-60 minute in functie de marimea dovleceiilor. Pofta buna- Mahlzeit
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii