Luam dovleceii ,ii spalam si ii taiem pe fiecare, pe de-a lungul.Cu ajutorul unei lingurite ii scobim si pastram miezul .
Ceapa o taiem marunt si o calim in uleiul de masline,adaugam dovlecelul scos taiat marunt,presaram cu sare adaugam vinul,lasam pe foc pina se inmoaie dovlecelul si vinul sa evaporat.Cind este gata scoatem intr-un castronel,adaugam tonul scurs de ulei,oul crud ,pesmetul,si maghiranul.Amestecam si cu aceasta compozitie umplem dovleceii.
Apoi ii intepam cu o furculita .
Ii bagam la cuptorul in prealabil incins la 210 grade 30 de minute.Trecut acest timp adaugam cascavalul pe deasupra si lasam la gratinat inca 5 minute.Servim calzi.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii