Spalam dovleceii,ii scobim de miez in interior,ii dam cu sare in interior,si ii lasam cu \'\'gura\'\'in jos!
Miezul dovleceilor ii calim in putin ulei,cu usturoi si patrunjel;
Miezul de paine stors bine il amestecam cu carnea tocata ,si cu dovlecelul calit,potrivim de sare si piper,umplem dovleceii,deasupra punem pesmet si introducem in cuptorul cald!180-200°C timp de 35-40 minute!
Se servesc ca aperitive calde,alaturi de orice alta garnitura!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii