dovlecei umpluti cu branza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 kg dovlecei
  • -200g branza de vaci
  • -100g cascaval
  • -2 oua
  • -1 legatura marar verde
  • -25g unt
  • -150ml supa de oase
  • -150g smantana
  • -sare

Mod de preparare

Dovleceii se curata si se taie in doua, se scobesc cu o lingura scotandu-le semintele.Branza de vaci se amesteca cu ouale,sare,mararul tocat si jumatate din cascaval pana se obtine o pasta omogena. Cu aceasta compozitie se umple dovleceii si se aseaza intr-un vas de cuptor uns cu unt. Pe fiecare bucata de dovlecel se pune o bucatica de unt.Se toarna supa de oase in vas si se da la cuptor.Cand sunt aproape gata se aduga smantana si cu restul de cascaval si putina sare si se mai da la cuptor cca 10 minute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise