Se spala bine dovleceii apoi se sterg si se taie in doua,pe lung,apoi se scobesc de miez cu ajutorul unei ingurite.Se pune intr-o oala apa cu sare iar cand da in clocot se scufunda dovleceii curatati de miez,timp de 5 minute apoi se scot si se lasa sa scurga bine de apa.
Se incinge un pic de ulei apoi se caleste ceapa si ardeiul taiat marunt,se adauga carnea tocata si pieptul afumat,taiat cubulete mici,se potriveste de sare si piper..Se da de pe foc si se adauga verdeata tocata fin.Se umple fiecare jumatate de dovlecel cu aceasta umplutura apoi se aseaza una langa alta intr-o tavita.Deasupra umpluturii a fiecarei jumatati se pun cate doua jumatati de rosii sherry si se leaga compozitia cu cate un ou de prepelita spart deasupra fiecarei jumtati.In tava se pune apa cu un praf de sare,un pic de ulei de masline dar si ingurita de legume deshidratate,pana la buza jumatatilor si se da la cuptor pana ce se coc ouale de prepelita .Se servesc calzi sau reci,simpli sau cu smantana deasupra.
Pofta buna!!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii