Dovlecei umpluti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Dovlecei umpluti

Ingrediente

  • -3 dovlecei
  • -200 g carne de porc afumata
  • -1 legatura ceapa
  • -3 catei usturoi
  • -un morcov mic
  • -marar, patrunjel
  • -sare dupa gust
  • -1 ou crud
  • -150 g cascaval

Mod de preparare

1. Dovleceii se spala bine si se taie pe lung in jumatate.

2. Cu ajutorul unei linguri se scobeste miezul dovleceilor.

3. "Luntrioarele" astfel obtinute se umple cu amestecul facut din restul ingredientelor taiate marunt + miezul dovleceilor + oul crud.

4. Se unge o tava cu ulei sau unt si se aseaza dovleceii.

5. Se dau la cuptor pentru cca 35 minute la temperatura de 180-200 grade.

6. Cu cca 5-7 minute inainte de a-i scoate din cuptor presarati pe fiecare dovlecel cascaval ras si mai dati la cuptor pana sint gata.

Pofta buna !!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise