Dovleceii se spala,se sterg,nu se curata de coaja,se taie capetele si se taie rondele sau cubulete. Eu de data aceasta i-am taiat cubulete ,i-am trecut prin faina amestecata cu pesmet si i-am prajit in ulei incins in prealabil.Dupa prajire i-am scos pe hartie absorbanta pentru a scapa de surplusul de ulei ,apoi am turnam peste dovlecei sosul preparat din ulei,usturoiul pisat,otet de mere dupa gust, o lingura vin alb 3-4 linguri apa calduta ,marar sau patrunjel tocat marunt,sare si piper dupa gust.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii