Dovlecelul se curata de coaja, apoi il taiem felii si presaram cu sare. Lasam 20 minute apoi scurgem zeama formata
Feliile de dovlecel se tamponeaza cu un servet uscat si se trec prin faina amestecata cu gris, le lasam 10 minute si apoi le prajim in ulei fierbinte, pe ambele parti.
Dupa prajire se scot pe un servet absorbant, pentru a indeparta surplusul de ulei.
Servim cu mujdei de usturoi sau cu sos de iaurt si usturoi.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii