Se curata dovleceii de coaja, se indeparteaza extremitatile si se taie bucati lungi de circa 5 cm. Se pun intr-un castron impreuna cu ceapa, foaia de dafin, nucsoara, sarea si piperul, se toarna peste ei apa si se lasa 30 de minute sa se inmoaie.
Se scurge apa, se zvanta bine dovleceii cu hartie absorbanta si se dau prin faina.
Se-ncinge uleiul intr-o cratita (tuci) si se prajesc dovleceii pana ce se rumenesc frumos. Se zvanta din nou si se servesc imediat (eventual se mai adauga putina sare).
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii