Dovleceii se taie in felii de 1 cm grosime.Se dau cu putina sare.
Oul, faina si laptele se amesteca pana se formeaza un aluat fluid (mai gros decat cel de clatite).Feliile de dovlecel se trec prin acest aluat si se prajesc pe ambele parti in uleiul incins.Se scot pe un servetel pentru a absorbi surplusul de ulei.
Sos tzatiki:
Castravetele se da prin razatoarea mica (daca are prea multa apa se elimina astfel incat sa ramana doar pulpa) si se amesteca cu iaurtul.Se adauga usturoiul pisat marunt , putina sare si 2-3 fire de marar tocat.
Sosul se pune peste dovlecei si se serveste cu paine prajita.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii