Cureți dovleceii de coajă și îi tai rondele groase de aproximativ 5mm și îi presari cu sare.
Bați ouăle cu puțină sare și 2 linguri făină. Lași aluatul să se odihnească. Într-o farfurie întinsă presari făina rămasă.
După vreo 10 minute, scurgi zeama lăsată de dovlecei și îi treci pe rând prin făină apoi prin aluat, după care îi pui într-o tigaie în care ai încins uleiul. Îi întorci pe ambele părți cu grijă să nu se ardă.
Îi scoți într-un vas în care ai așezat șervețele absorbante și îi servești calzi sau reci, după preferință, lîngă o salată de roșii și castraveți, sau lângă un piure.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii