1. Dovleceii, se spală. Doi dovlecei se curăţă de coajă se taie felii subţiri, se condimentează cu sare, piper.
2. Ouăle se bat cu puţină sare. Pesmetul, se aşează într-o farfurie, apoi se trec dovleceii prin pesmet, ou şi din nou pesmet.
3. Dovleceii se pun la prăjit în ulei încins. Se pregăteşte o farfurie adâncă, se aşează şervet, iar apoi dovleceii prăjiţi. Peste dovlecei se presară: mărarul tocat fin, usturoiul.
4. Acum se va curăţa şi celălalt dovlecel. Se va tăia cubuleţe şi se va căli în ulei. O parte, se va scoate din tigaie, se va amesteca cu pulpa de roşii şi se va mai lăsa câteva minute. Se serveşte cu cele două garnituri, se ornează cu smântână şi verdeaţă.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii