Se spala foarte bine dovleceii si se taie in fasii de grosime potrivita.
Se curata semintele, apoi se aseaza in borcan impreuna cu morcovii taiati rondele, ceapa taiata felii.
Urmeaza sa facem saramura. La 1 litru de apa folosim 1 lingura de sare grunjoasa si 1 lingura de zahar. Se pune pe foc impreuna cu celelalte condimente si se lasa sa dea cateva clocote.
Inainte de a pune saramura peste dovleceii din borcan se lasa la racit. Se inchide borcanul cu un capac bun si se pastreaza in loc racoros. Se pastreaza foarte bine si pentru iarna.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii