Dovleceii se spala si se taie felii potrivite, se dau prin faina si se prajesc in ulei incins. Se scot pe un servetel.
Intr-o tava unsa cu putin ulei se aseaza: un strat de rosii taiate cuburi, un strat de dovlecei, cascaval ras, sare si piper. Se repeta pana se termina.
Deasupra trebuie sa fie un strat de cascaval ras. Se da la cuptor timp de 15 20 min. Se serveste chiar si rece.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii