Dovleceii ii spalam si ii punem la fiert sau mai bine zis la oparit in apa fiarta cu sare;
Rosiile le taiem feliute sau pe jumatate depinde de marime,mozzarella o taiuem felii;
dovleceii ii oparim cam 5 minute,ii racim sub jetul de apa,dupa care ii taiem felii in lungime;
eu am folosit o tava de pamant pe care am uns-o cu ulei,am asezat un strat de dovlecei,un starat de rosii ,un alt strat de dovlecei si unul de rosii ,iar la sfarsit stratul de mozzarella,introducem in cuptorul cald cam 15 minute si pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii