Dovlecei cu creveti si tonno

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 dovlecei mai mici
  • 250 creveti
  • 100 g tonno in ulei sau natural
  • 50 g masline fara simbure
  • 500g suc de rosii sare ,boia

Mod de preparare

Taiati dovleceii pe jumatate pe lungime, scoateti miezul ajutindu-va de o lingurita, formind 10 ,,barcute'' -introduceti aceste barcute 1-2 minute in apa fiarta cu sare. Amestecati crevetii fierti cu tonul faramitat, maslinele taiate buc mici, 1-2 linguri de suc de rosii. Umpleti dovleceii, pe care ii veti alinia intr-o tavita in care ati pus citeva linguri de suc de rosii, varsati restul de suc peste dovlecei, o mana de pesmet si gratinati in cuptor timp de 12'.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise