DOVLECEI A LA NAPOLITANA

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-DOVLECEI
  • 50Gr. UNTURA
  • 25 Gr. PEZMET
  • 3 LINGURITE DE ULEI
  • 200 Gr.BRANZA DE BURDUF
  • 1Kg. ROSII BINE COAPTE
  • 1 LINGURITA DE ZAHAR
  • 1 CEAPA MIJLOCIE
  • OREGANO
  • FAINA
  • SARE
  • PIPER
  • DUPA GUST

Mod de preparare

1)SE TAIE DOVLECEII IN RONDELE SE SAREAZA SI SE LASA 20 MIN. LA SCURS INTR-O STRECURAROARE.

2)INTR-O TIGAIE SE PUNE LA CALIT CEAPA TOCATA MARUNT IN AMESTECUL FORMAT DE UNTURA SI ULEI.INAINTE DE A PRINDE CULOARE SE ADAUGA OREGANO, ROSIILE DECOJITE TAIATE IN CUBULETE SI UN PRAF DE SARE.SE ACOPERA TIGAIA SI SE LASA LA FOC MIC PANA CAND ROSIILE SUNT MOI SI SCADE ZEAMA LA JUMATATE.SE POTRIVESTE DE SARE SI PIPER.

3)SE SCURG BINE DOVLECEII SE DAU PRIN FAINA SI SE PRAJESC IN ULEI.SE PUN LA SCURS PE UN PLATOU PE CARE SE PUNE HARTIE DE BUCATARIE.

4)SE PUN INTR-O TAVA RANDURI ALTERNATIVE DE DOVLECEI, ROSII SI BRANZA.ULTIMUL RAND SE PUNE CASCAVAL RAS SAU MOZARELLA, SE PRESARA PEZMETUL SI SE DA LA CUPTORU INCINS LA 170 grade,30 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise