1)SE TAIE DOVLECEII IN RONDELE SE SAREAZA SI SE LASA 20 MIN. LA SCURS INTR-O STRECURAROARE.
2)INTR-O TIGAIE SE PUNE LA CALIT CEAPA TOCATA MARUNT IN AMESTECUL FORMAT DE UNTURA SI ULEI.INAINTE DE A PRINDE CULOARE SE ADAUGA OREGANO, ROSIILE DECOJITE TAIATE IN CUBULETE SI UN PRAF DE SARE.SE ACOPERA TIGAIA SI SE LASA LA FOC MIC PANA CAND ROSIILE SUNT MOI SI SCADE ZEAMA LA JUMATATE.SE POTRIVESTE DE SARE SI PIPER.
3)SE SCURG BINE DOVLECEII SE DAU PRIN FAINA SI SE PRAJESC IN ULEI.SE PUN LA SCURS PE UN PLATOU PE CARE SE PUNE HARTIE DE BUCATARIE.
4)SE PUN INTR-O TAVA RANDURI ALTERNATIVE DE DOVLECEI, ROSII SI BRANZA.ULTIMUL RAND SE PUNE CASCAVAL RAS SAU MOZARELLA, SE PRESARA PEZMETUL SI SE DA LA CUPTORU INCINS LA 170 grade,30 min.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii