Se decupeaza un capac la dovleac, se curata de seminte, se condimenteaza cu sare si piper.
Se decupeaza un capac la dovleac, se curata de seminte, se condimenteaza cu sare si piper si apoi se unge cu ulei de masline.
Se eviscereaza stiucile, se spala si se sterg de excesul de lichid. Se curata usturoiul si se taie feliute subtiri.
Se condimenteaza stiucile cu sare si piper proaspat macinat. Se introduce in burta la fiecare stiuca feliute de lamaie, crengute de cimbru si feliute de usturoi. Se taie ciupercile , se condimenteaza cu sare si piper.
Se pune in dovleac un strat de crengute de patrunjel, ciuperci si cateva bucatele de usturoi si apoi se introduc stiucile.
Se pun deasupra restul de ciuperci, un ardei iute si crengute de cimbru. Se pune capacul la dovleac, se imbraca in folie de aluminiu si se coace o ora la foc mediu.
Cu 10 minute inainte sa scoatem dovleacul de la cuptor indepartam folia de aluminiu si dam cuptorul la maxim ca sa se imlature excesul de lichid cumulate la gatire.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii