Se spala felia de dovlec si cu un cutit o cojim. Apoi o taiem in felii subtiri de cca. jumatate centimetru. Intr-o tigaie punem uleiul la incins, iar dupa aceea feliile de dovleac pe care le prajim pe o parte si apoi pe cealalta. Le punem pe o farfurie odata prajite toate. In tigaie punem otetul si apa, zaharul si un pic de sare. Le fierbem un pic, dupa care adaugam feliile de dovleac. Dupa cca. 10-15 min. le luam de pe foc si le punem pe o farfurie. Pt. snitele: luam pieptul de pui si il batem un pic cu batatorul de carne,separat corn-flakesul il zdrobim pina devine praf.Saram carnea, zbatem oul si continuam procedura cu: luam carnea, o dam prin ou si dupa aceea corn-flakes.Prajim si dupa aceea se poate pune pe farfurie. Deci snitelul cu garnitura de dovleac in acru dulce este propunerea mea pentru un prinz sau cina cu prietenii ori familie. Va doresc pofta buna!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii