Dorada cu legume si lamaie

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Dorada cu legume si lamaie

Ingrediente

  • 3 dorade
  • 1 lamaie taiata felii
  • 2 rosii-feliate
  • ardei gras rosu si galben taiat feliute
  • 1 catel usturoi
  • 1\2 pahar vin alb
  • ulei de masline-3 linguri
  • patrunjel,sare, piper;
  • 1 ceapa mica taiata rondele

Mod de preparare

Doradele se curata, se spala bine, se indeparteaza solzii, se taie capul, le taiem de-a lungul, obtinem filè de peste.

Asezam pestele in tava, ornam cu rondele de ceapa, felii de rosii, ardei gras taiat felii, ulei, sare, piper, vinul alb, felii de lamaie.

Introducem pestele in cuptorul preancalzit cam 200°C timp de 30'.

Se serveste cu patrunjel tocat proaspat pe deasupra,si cu lamaie alaturi!

Poate fii acompaniat de cartofi nature sau de o salata verde!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise