Se taie cartofii rondele nu foarte groase, morcovii rondele mai subtirele, iar ceapa solzisori.
Patrunjelul se toaca marunt si se amesteca cu usturoiul strivit,sare si piper. Se adauga uleiul incet, cate o lingura, apoi se adauga cam 200 ml apa. Se pune sosul peste legumele taiate si se omogenizeaza. Apoi, legumele se pun intr-o tava acoperita cu o folie de aluminiu si se introduce pentru 20 minute in cuptorul incalzit.
In acest timp, pestii curatati si spalati ii crestam pe o parte. Se presara condimente pentru peste peste tot, inclusiv in interior. Apoi se stropesc pestii cu sucul de la 1 lamaie.
Se scoate folia de aluminiu si se aseaza dorada deasupra, peste legume.
Dam iar la cuptor pentru 20 minute.
Se scoate de la cuptor si se presara patrunjel tocat.
Pofta buna!
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii