Se curata si se spala bine pestele, se desface in doua si se sareaza si pipereaza. Ciupercile se taie felii si se dau deoparte. Intr-o tigaie incinsa cu putin ulei prajim 2 minute catelul de usturoi strivit putin . Adaugam pestele cu pielea in jos si il prajim pana cand devine auriu. Adaugam ciupercile si mai distuim 15 minute. Cand ciupercile sunt gata adaugam sosul de rosii si mai lasam sa fiarba 5 minute. Se serveste cu patrunjel tocat si cui ii place cu mamaliga.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii