Pt foi:Bati ouale cu zaharul si zaharul vanilat pana se
dizolva.Adaugi praful de copt si faina cernuta si framanti aluatul.Il imparti in 5 bucati si,pe planseta presarata cu faina,intinzi foi de marimea tavii(aproximativ 30x40 de cm).Ungi de fiecare data cu unt si tapetezi cu faina dosul tavii si coci fiecare foaie in cuptorul preincalzit,la foc mic,timp de 15 minute.
Pt crema:Intr-o cratita asezata pe baie de aburi,freci galbenusurile cu lapte,cacaua si zaharul,pana se ingroasa.Stingi focul,adaugi ciocolata rupta in bucati si omogenizezi.Freci untul spuma si incorporezi treptat crema racita.
Pt glazura:Fierbi la foc mic apa cu zaharul si margarina.Torni siropul peste laptele praf si amesteci,apoi lasi glazura la racit.
Umpli apoi foile cu crema,iar deasupra intinzi crema si presari bombonele.Pastrezi prajitura in frigider timp de 4-5 ore.O tai in bucati folosind un cutit umed.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii