Congeland legumele avem avantajul sa le putem pregati intr-un timp mai scurt,iar prin congelare isi pastreaza nealterate vitaminele si aromele.
Putem congela mazare,frunze de vita de vie, conopida, broccoli, fasole verde, bame, spanac, loboda, stevie, porumb...
Daca cumparati mazarea pastai,acestea din urma se desfac si se aleg boabele,una cate una.
Cantitatea de mazare obtinuta prin curatarea pastailor se spala ,se lasa sa se scurga si se introduce pentru a se opari putin in apa fiarta(cateva secunde).Se scoate in strecuratoare si se lasa sa se raceasca foarte bine.
Se va ambala in pungi sau in cutii din material plastic in portii care se vor gati o singura data.
Daca doriti sa o congelati in stare cruda,neoparita,mazarea se spala ,se scurge,se zvanta foarte bine si se ambaleaza in pungi sau cutiute din material plastic.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii