Multe mancaruri nici nu le putem imagina fara frunze de tarhon,patrunjel,marar,leustean,telina,si de aceea avem la indemana cea mai buna si practica metoda,congelarea.Astfel,isi pastreaza aromele si vitaminele si le avem la indemana toata iarna.
Varfurile fragede putem sa le pastram inatcte deoarece sunt fragede,iar frunzele sunt micute,iar restul frunzelor de tarhon se curata dupa tulpina,se spala,se lasa la zvantat,apoi se pun in cutiute sau pungi din plastic.Se leaga bine sau se videaza cu aparatul de vidat.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii