Multe mancaruri nici nu le putem imagina fara gustoasele si sanatoasele condimente verzi...
Bunica mea usca menta alaturi de celelalte condimente verzi si mi-aduc cu drag aminte de acel miros placut de verdeata uscata... Dar,cum lumea a evoluat avem acum la indemana cea mai buna si practica metoda,congelarea.
Astfel,condimentele verzi isi pastreaza aromele, gustul,vitaminele si in plus le avem la indemana toata iarna.
Se curata crengutele subtiri de menta ,se spala,se zvanta,apoi se ambaleaza in pungute sau cutiute din material plastic si se pastreaza in congelator. Pungile se leaga bine sau se videaza cu aparatul de vidat si asa vom avea menta toata iarna pentru mancaruri,sosuri,deserturi,sucuri si ceaiuri delicioase….

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii