Multe mancaruri nici nu le putem imagina fara gustoasele si sanatoasele condimente verzi...
Bunica mea usca menta alaturi de celelalte condimente verzi si mi-aduc cu drag aminte de acel miros placut de verdeata uscata... Dar,cum lumea a evoluat avem acum la indemana cea mai buna si practica metoda,congelarea.
Astfel,condimentele verzi isi pastreaza aromele, gustul,vitaminele si in plus le avem la indemana toata iarna.
Se curata crengutele subtiri de menta ,se spala,se zvanta,apoi se ambaleaza in pungute sau cutiute din material plastic si se pastreaza in congelator. Pungile se leaga bine sau se videaza cu aparatul de vidat si asa vom avea menta toata iarna pentru mancaruri,sosuri,deserturi,sucuri si ceaiuri delicioase….
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii