Ceapa se curata, se taie solzi si se pune la calit in putin ulei de masline, apoi se rasfira in tava. In continuare se spala rosiile si de taie rondele groase de cca. 1 cm si se calesc si ele pe ambele parti cu putina sare si ulei de masline, iar cand sunt bine patrunse se aranjeaza cu grija (ca sa ramana cat de cat intregi cercurile de rosii) peste solzii de ceapa.
In aceeasi tigaie se caleste putin si sunca/kaizer-ul taiata bucatele si se aseaza peste rosii, apoi ardeiul iute se taie rondele micute si se caleste foarte putin, punandu-se apoi peste sunca.
Ouale se sparg cu grija ca sa nu se insire galbenusul. Atatea oua cat trebuie sa acopere suprafata tavii, si se da la cuptor pana se coc ouale.
Se scoate tava si se presara cascavalul si se mai da la cuptor inca cateva minute pana se rumeneste si cascavalul.
Se serveste fierbinte cu rosii proaspete taiate. Are un gust deosebit!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii