In primul rand se da la incalzit cuptorul la 250 grade.
In doua boluri din ceramica cu capac, se injumatatesc ingredientele enumerate astfel:
- se curata si se taie bucatele legumele, pastrand cate 2 ciperci intregi pentru fiecare bol, care se vor adauga la sfarsit;
- se adauga sare si unt si se da la cuptor pentru circa 20 de minute;
- se scot bolurile si se adauga slanina prajita, branza faramitata, ciupercile intregi, se sparg cate 2 oua in fiecare bol si se rade/marunteste cascaval deasupra;
Se mai da la cuptor in jur de 10 minute.
O miunatie!! Am incercat-o si cu conopida si brocoli, doar ca in acest caz am lasat-o mai mult la cuptor pentru a se muia bine legumele.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii