Punem biscuitii in blender si ii facem praf. Ii amestecam cu stafide si suc de portocale si ii lasam 5 minute la frigider.
Punem in bolul de la mixer ( mixer mare) crema de branza, smantana lichida, crema instant si laptele si amestecam bine pana devine o crema groasa. Punem in bol/pahar biscuiti apoi crema, biscuiti apoi crema si asa pana terminam. Incepem cu biscuiti si terminam cu biscuiti. Deasupra punem bombonele decorative. Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii