Pregatim crema:
Amestecam ouale cu zaharul ,adugam amidonul ,dizolvam eventual cu putin lapte cald;
Intr-un vas fierbem laptele,cand da in fiert,il adaugam putin cate putin in crema pregatita ,omogenizam si dam crema pe foc pana se ingroasa,in ultimul moment adaugam ciocolata rasa,amestecam bine,si o dam la racit!
Dupa racire pregatim cupele ,asezam un strat de crema,pe margine adaugam piscoturi inmuiate in lapte ,asezam un alt strat de crema,iar deasupra radem ciocolata amara;
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosReteta de mucenici muntenesti. Cum faci acasa reteta de mucenici muntenesti.
Mucenici muntenestiRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii