Vişinele se spală şi li se scot sâmburii. Se pun într-un bol şi se presară deasupra zahăr şi scorţişoară; se amestecă uşor şi se adaugă şi esenţele. Frunzele de busuioc se toacă mărunt şi se adaugă şi ele în bol. Se lasă totul să stea puţin (se pot pune la frigider) pentru ca aromele să pătrundă în vişine şi acestea să lase zeamă, apoi se servesc simple sau cu frişcă.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii