Se pune intr-o cratita pe foc: fructele de padure, zahar dupa gust si vin rosu (de obicei un paharel de vin rosu, dar asta depinde cat de mult desert faceti), se amesteca si se lasa pe foc cam 10-15 minute (eu las si mai putin, alteori mai mult, depinde se ce fructe de padure folosesc). Apoi se toarna in boluri (depinde la cate persoane puneti) si se pune imediat peste aceasta inghetata (dupa preferinta si cat se doreste, de obicei o cupa) si se serveste imediat (pt cei carora le place fierbinte-rece).
E delicioasa, va garantez, e un desert care se serveste mai mult vara cand e cald.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii