Intr-un vas mai gros punem frisca lichida si ciocolata rupta bucatele.
Transferam totul pe foc, dam focul la mic, amestecam continuu pana ciocolata se topeste.
Tragem cratita de pe foc, dam la rece 4-5 sau chiar peste noapte.
Dupa ce s-a racit acest amestec, il scoatem de la frigider, mixam pana devine spuma.
Incorporam mascarponele, romul alb si vanilia. Daca doriti crema mai dulce, puteti pune 1-2 linguri de zahar pudra.
Pregatim doua vase micute de ceramica (sau puteti folosi o tava, un vas mai mare, este la alegerea voastra). Asezam un strat de piscoturi trecute prin cafea, un strat de crema. Venim iar cu un strat de piscoturi insiropate si iar crema.
Presaram ness si pudram cu cacao. Deasupra punem si cateva bombonele in forma de inimioara.
Dam desertul la rece 1-2, apoi servim.
Sa aveti pofta si sa il savurati cu placere.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii