Piersicile se spală bine şi se decojesc,după care se taie felii şi se aşează pe fundul unui vas(eu am folosit cutii de îngheţată mari).
Frişca se bate bine cu mixerul până se întăreşte,se adaugă apoi iaurtul ,se bate din nou,apoi câteva bucăţele de ananas din compot.
Gelatina de dezolvă în câteva linguri de suc de ananas la foc mic,fără a fierbe.Se adaugă astfel dizolvată la compozitia de mai sus.
Biscuiţii se stropesc cu zeamă de compot,fără să-i lăsaţi prea mult.
Peste piersicile din vas se adaugă compoziţia de frişcă şi iaurt iar deasupra se aşează biscuiţii.
Se pune la frigider pentru câteva ore,iar cînd se serveşte se răstoarnă desertul,"decupând" cu grijă,cu o spatulă de pe peretii vasului.
Acest desert foarte gustos şi răcoros l-am preparat după reţeta de la "Caietul cu reţete".
Este perfect pentru zilele fierbinţi de vară,dar cu siguranţă poate încheia şi o masă copioasă de sărbători.
Bon appetit!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii