Muschiul se fasoneaza, se taie in doua parti egale si se bat cu ciocanul de snitele ,subtire. Se asezoneaza cu sare, piper si busuioc si se pune intr-o tava de marime adecvata unsa cu unt , prima bucata de carne si se rade 50 gr cascaval pe toata suprafata.se pune, ciuperca taiata felii mai groase,ceapa tocata,ardeiul cubulete si untul alifiat cu putina sare,marar si zeama de lamaie.se mai rade 50gr cascaval pe toate incredientele si se adauga a doua bucata de carne care se preseaza cu degetul pe margini. Se unge cu galbenusul de ou suprafata totala a carnii si se baga la cuptor 20 minute la 200 grade.se scoate si se rade cascavalul ramas(50gr). Preparatul "deliciu fracme" se poate servi si cald si rece cu anumite garnituri de legume urmat de un vin alb sec nobil cules tarziu. Pofta buna! Hanul-voievozilor.......
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii