Spalam toate legumele si fructele. Morcovii si sfecla , le curatam de coaja si le taiem in bucati (dar nu prea mici). Indepartam coaja si pielea amaruie, de pe grapefruit-uri. Rosiile si restul de fructe le spalam si le taiem in 2.
Trecem totul prin storcator dar, avem grija sa lasam la urma sfecla. Sucul acesteia, il colectam individual si-l lasam la macerat. Eu le-am pregatit aseara si sucul l-am tinut peste noapte in frigider..
Diminiata le-am combinat, le-am pus in pahare si le-am servit decorate cu frunzulita de menta.
Din aceasta cantitate am scos 2L de suc cu pulpa, foarte gustos si destul de dulce.
Totul despre sfecla si de ce trebue lasat sucul la macerat ? gasiti in pagini, aici :http;//www.sindy.blog.gustos.ro.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii