Piept de pui quatro formagi cu galuste

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Piept de pui quatro formagi cu galuste

Ingrediente

  • 400g piept de pui
  • 1 pachet knorr la fix pentru spaghete quatro formagi
  • 2 cepe verzi mai mari
  • 80ml smantana
  • 20ml lapte
  • maggi secretul gustului intensavor de legume
  • piper
  • ulei de masline
  • patrunjel verde tocat pentru asezonare
  • Pentru galuste:
  • 2 oua
  • faina cat cuprinde( insa sa rezulte o compozitie mai moale )

Mod de preparare

Pieptul de pui se transeaza in gratare, se condimenteaza cu maggi secretul gustului si cu piper si se prajeste pe grill cu un pic de ulei de masline.Dupa ce s-au racit gratarele le taiem fasii.

Tocam ceapa si o calim in ulei de masline, apoi adaugam fasiile din piept de pui si le lasam cam 10 minute sa se aromeze cu ceapa calita; intre timp amestecam praful quatro formagi cu 80ml smantana si cu 20 ml lapte si turnam totul peste fasiile din piept de pui calite cu ceapa. Lasam totul la foc mic, amestecand din cand in cand, pana cand scade compozitia si se transforma intr-un sos. Pana se face sosul, batem 2 oua si le amestecam cu faina cat cuprinde, insa compozitia rezultata nu trebuie sa fie tare,apoi cu o lingura luam din aceasta compozitie si punem galustele in sos si le lasam sa se intareasca. Cand e gata si sosul si galustele condimentam dupa gust si asezonam cu patrunjel verde tocat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise