Pieptul de pui se transeaza in gratare, se condimenteaza cu maggi secretul gustului si cu piper si se prajeste pe grill cu un pic de ulei de masline.Dupa ce s-au racit gratarele le taiem fasii.
Tocam ceapa si o calim in ulei de masline, apoi adaugam fasiile din piept de pui si le lasam cam 10 minute sa se aromeze cu ceapa calita; intre timp amestecam praful quatro formagi cu 80ml smantana si cu 20 ml lapte si turnam totul peste fasiile din piept de pui calite cu ceapa. Lasam totul la foc mic, amestecand din cand in cand, pana cand scade compozitia si se transforma intr-un sos. Pana se face sosul, batem 2 oua si le amestecam cu faina cat cuprinde, insa compozitia rezultata nu trebuie sa fie tare,apoi cu o lingura luam din aceasta compozitie si punem galustele in sos si le lasam sa se intareasca. Cand e gata si sosul si galustele condimentam dupa gust si asezonam cu patrunjel verde tocat.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii