Intr-un vas se amesteca crema de lapte condensat cu zeama de lamai galbene si coaja rasa de la 1lamaie verde,pana se omogenizeaza bine;
Intr-un bol se amesteca apa cu zahar,sucul de lamaie verde ramasa,putina esenta de lamaie sau vanilie.
Intr-o forma tapetata cu folie alimentara,se pune un rand de piscoturi inmuiate in siropul de zahar cu lamaie,se umple toate golurile,deasupra se intinde jumatate din crema,se niveleaza,se acopera cu alte piscoturi inmuiate,apoi restul de crema,din nou piscoturi,se acopera cu folia ramasa pe margini si la frigider se lasa cateva ore sau pana a doua zi.
Se scoate din forma,se elimina cu grija folia si se serveste cu toping de fructe sau ciocolata.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii