Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

Ingrediente

  • Ingrediente Burger de vită cu brânză gorgonzola
  • 1 chiflă de burger
  • 150 g carne de vită tocată
  • 40 g gorgonzola picantă
  • 2 linguri de maioneză
  • 1 linguriță de muștar
  • 2 lingurițe de ketchup
  • Rucola
  • 1 ceapă roșie
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 cub de unt
  • 2 linguri oțet balsamic
  • Sare și piper

Mod de preparare

Iată cum se prepară acest Burger de vită cu brânză gorgonzola:

Primul pas:
Prepară sosul dintr-un mix de maioneză, ketchup și muștar.

Al doilea pas:

Taie chifla în două jumătăți și prăjește-le în puțin unt.

Al treilea pas:

Condimentează carnea tocată de vită doar cu sare și piper. Apoi, formează două chiftele din carnea condimentată și frige-le pe ambele părți, în tigaia încinsă. Scoate-le pe o farfurie și lasă-le la odihnit.

Căleste și caramelizează ceapa în aceeași tigaie, adăugând și un cub de unt. Spre final, adaugă 2 linguri de oțet balsamic și mai lasă 1 minut pe foc.

Al patrulea pas:

Montează burgerul cu brânză gorgonzola picantă pentru un gust cu adevărat delicios.

Să-l încerci neapărat!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Dulciuri diverse

Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa

Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...

Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasa

Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasa

Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata, o reteta simpla si delicioasa, perfecta pentru gustari sau aperitive....

Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasa
Supa de toamna cu linte si oua de prepelita

Supa de toamna cu linte si oua de prepelita

Se spala lintea, se scurge si se acopera cu apa fiarta, intr-un castron pe care il acoperim cateva minute.

Supa de toamna cu linte si oua de prepelita
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise