Delicii cu ananas

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie
Delicii cu ananas

Ingrediente

  • Blat
  • 7 oua,
  • 7 linguri de zahar,
  • 5 linguri de faina,
  • 2 linguri de cocos,
  • praf de copt
  • Crema
  • o cutie compot de ananas,
  • 250 grame de zahar,
  • o budinca de vanilie,
  • 250 grame margarina,
  • o cutie de 200 ml frisca

Mod de preparare

Pentru blat se bat albusele spuma apoi se adauga zaharul, galbenusele, nuca de cocos, faina si praful de copt. Se amesteca usor apoi se pune in tava imbracata in hartie de copt si se coace. Se scurge zeama de la compot si se completeaza cu apa pana la 500 ml. lichid. Budinca se prepara cu zeama de la compot se adauga zaharul apoi se lasa la racit.margarina se freaca spuma si se adauga cate o lingura de crema. Ananasul se taie cubulete si se adauga la crema.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise