1. Se pun biscuitii intr-o punga de plastic si se zdrobesc in bucati marunte cu un facalet.
2. Se pun ciocolata, siropul si untul intr-un bol rezistent la caldura. Acestea se asaza intr-o baie de apa fierbinte. Se amesteca pana cand se topeste amestecul. Se scoate bolul din baia de apa si se opreste focul.
3. Bolul se ia cu o manusa de bucatarie, deoarece este foarte fierbinte. Se adauga si se amesteca fructele uscate si biscuitii zdrobiti. Acestea trebuie sa se acopere complet in ciocolata.
4. Se tapeteaza cu folie de aluminiu un bol pentru budinca de 570 ml. Se rastoarna amestecul in bol si se lasa la frigider timp de 2 ore. Se indeparteaza folia, se taie felii si se serveste!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii