Se fierbe cuscusul conform indicatiilor de pe ambalaj in apa fierbinte cu sare, dupa care se scurge apa.
Se fierbe soia in apa fierbinte cu sare in care se adauga condimente dupa preferinta. Se scurge soia de apa. Se servesc impreuna. Se asezoneaza dupa gust.
La final se poate adauga un sos. Un sfat: Pentru ca cuscus-ul sa fie mai gustos se pune intr-o cratita in care s-au incins 2-3 linguri de ulei si se amesteca continuu pana prinde o culoare maronie fara sa se arda. Atunci se toarna apa clocotita, se pune putina sare si se lasa sa fiarba. Multumesc Mary Ardelean pentru sfat.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii